adult-architect-blueprint-business

FIPS Prest SRL, prezenta pe piata din 1997 este certificata de catre autoritati pentru a desfasura activitati in domeniul sistemelor de securitate prin:

  • Licenta acordata de Inspectoratul General al Politiei pentru proiectarea, instalarea, modificarea si intretinerea sistemelor de alarmare la efractie, de supraveghere video si control acces;

ceea ce pentru dvs. inseamna incredere in partenerul cu care lucrati si siguranta lucrului bine facut.

In plus detinem autorizatie pentru Evaluarea de Risc la Securitatea Fizica, acoperind astfel orice nevoie pe linie de securitate de la evaluare pana la implementarea sistemelor.

Declaraţia Directorului General privind politica în domeniul calităţii

vision

Viziune

Oferim servicii de inalta calitate, cu o atitudine constant dinamica, pozitiva axata pe inovare, FIPS Prest SRL poate deveni prima optiune pentru clienti.

mission

Misiune

FIPS PREST SRL este un partener pe termen lung pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii de securitate la standarde ridicate.

Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: servicii si produse de calitate, inovare constanta in ceea ce priveste produsele, solutii alternative sau personalizate nevoilor specifice ale clientilor nostri.

Analizam atent riscurile si nevoile de securitate ale clientilor, asigurand astfel protectia investitiei pe termen lung.