adult-architect-blueprint-business

FIPS – Sisteme de securitate de la A la Z

Intr-o lume in continua schimbare, cu tehnologia care evolueaza si securitatea care a devenit o necesitate tot mai pregnanta, FIPS s-a pozitionat ca lider in domeniul sistemelor de securitate. Avand o experienta vasta si o reputatie solida, ne mandrim cu furnizarea si instalarea unor solutii de securitate de top pentru o gama variata de clienti.

Oferim solutii de securitate avansate, protejand afacerile, bunurile si familiile clientilor nostri.

Acreditari si Licentiere
Compania noastra, FIPS Prest SRL, activeaza pe piata romaneasca inca din anul 1997 si este certificata de autoritatile competente, garantand incredere si calitate in fiecare proiect, precum si siguranta unui serviciu bine executat. Suntem certificati de catre Inspectoratul General al Politiei pentru proiectarea, instalarea, modificarea si intretinerea sistemelor de securitate. In plus, avem autorizatie pentru Evaluarea de Risc la Securitatea Fizica, oferind astfel un spectru complet de servicii, de la evaluare pana la implementare si mentenanta.

Expertiza FIPS
Cu peste 26 de ani de experienta in domeniul securitatii, nucleul FIPS este format din specialisti dedicati, care isi folosesc cunostintele si expertiza pentru a evalua si a raspunde celor mai complexe provocari. Prin formare continua si adaptare la ultimele tehnologii, echipa noastra este mereu pregatita sa ofere solutii personalizate, care sa indeplineasca cerintele fiecarui client.

Solutiile FIPS
Fie ca este vorba de sisteme de alarma, servicii de supraveghere video, control acces sau solutii integrate, la FIPS utilizam cele mai recente si eficiente tehnologii, iar serviciile noastre indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate.

Portofoliul nostru de servicii cuprinde, printre altele:
✓ Evaluari si rapoarte de analiza a riscului la securitatea fizica.
✓ Proiectare si implementare de sisteme de securitate de ultima generatie.
✓ Sisteme de detectare si alarmare cu facilitati avansate.
✓ Sisteme de supraveghere video HD si IP.
✓ Control acces, de la videointerfonie pana la solutii complexe de restrictionare.
✓ Instruire si asistenta tehnica post-instalare.

Pentru solutii personalizate de securitate, va rugam sa completati formularul de contact sau sa ne scrieti la office@fips.ro. Va multumim pentru alegerea de a ne transforma in partenerul dumneavoastra de incredere in domeniul securitatii!

Declaraţia Directorului General privind politica în domeniul calităţii

vision

Viziune

La FIPS, integritatea si profesionalismul definesc tot ceea ce facem. Tratam fiecare proiect cu seriozitate si oferim consiliere transparenta si onesta. Satisfactia si securitatea clientilor nostri sunt prioritatile noastre absolute. Viziunea noastra este clara: sa oferim servicii de inalta calitate, cu o atitudine dinamica si inovatoare, pozitionand FIPS ca prima optiune pentru clientii in cautarea solutiilor de securitate.

mission

Misiune

Inca de la infiintarea FIPS, ne-am asumat responsabilitatea de a proteja nu doar bunurile clientilor nostri, ci si increderea acestora. Misiunea noastra este aceea de a fi un partener de nadejde pentru fiecare client, oferind solutii de securitate inovatoare si de inalta calitate, adaptate nevoilor sale individuale, care asigura linistea si confortul in orice situatie. Ne preocupa analiza detaliata a riscurilor si nevoilor fiecarui proiect, protejand investitiile clientului pe termen lung.

Contactati-ne acum

Nume

Email

Subiect

Mesaj

captcha