servicii

Sisteme de securitate

Protejati-va locuinta, familia si afacerea cu ajutorul expertilor FIPS in proiectarea si instalarea sistemelor de securitate!

In era tehnologiei, sistemele de securitate au evoluat pentru a se adapta provocarilor mediului din ce in ce mai dinamic in care traim. Iar la FIPS ne straduim sa oferim solutii care integreaza cea mai recenta tehnologie, pentru a ne asigura ca familiile, locuintele, afacerile si bunurile clientilor nostri sunt protejate in permanenta.

Universul FIPSSiguranta prin sisteme de securitate avansate

FIPS reprezinta combinatia perfecta dintre expertiza tehnica a unor profesionisti cu peste 26 de ani de experienta si inovatia sistemelor de securitate folosite in prezent. Astfel, le putem oferi clientilor nostri sisteme de securitate de varf.
Indiferent daca sunteti in cautarea unei solutii de supraveghere video de inalta rezolutie, a unui sistem de control acces sofisticat sau a unei alarme pentru locuinta, echipa noastra este pregatita sa va ghideze in alegerea celei mai potrivite optiuni pentru nevoile dumneavoastra. In plus, serviciile noastre de automatizare a portilor si interfoane va asigura controlul total al accesului la proprietatea dumneavoastra.

Evaluare si intocmire rapoarte de analiza a riscului la securitatea fizica

Intelegerea riscurilor la care sunt supusi clientii nostri este esentiala pentru orice strategie eficienta de securitate. Echipa noastra specializata efectueaza evaluari detaliate ale potentialelor vulnerabilitati si ofera recomandari personalizate pentru a aborda fiecare amenintare identificata.

Evaluarile noastre riguroase sunt fundamentul pe care se bazeaza planurile de securitate solide.

Proiectarea, implementarea si instalarea sistemelor de securitate

FIPS va poate fi alaturi de la inceput pana la sfarsit, oferind o varietate de servicii din sfera securitatii. Proiectam sisteme care sa se potriveasca perfect cu nevoile dumneavoastra specifice, urmand cele mai bune practici din industrie. Dupa alegerea solutiei potrivite, specialistii nostri se asigura ca implementarea si instalarea sunt realizate la cele mai inalte standarde. Post-instalare, oferim asistenta si mentenanta pentru a va asigura ca sistemul dumneavoastra functioneaza optim.

Diversitatea serviciilor FIPS

Oferim o gama variata de servicii de securitate, concepute pentru a satisface nevoile individuale ale fiecarui client. Cu solutiile FIPS, bunurile si spatiile dumneavoastra sunt protejate eficient si profesionist.

Supraveghere video

Cu ajutorul camerelor de supraveghere video de ultima generatie, veti avea imagini clare si posibilitatea de a monitoriza in timp real orice activitate neobisnuita.

Sisteme de control acces

Aceste sisteme restrictioneaza si monitorizeaza cine intra si iese din spatiile dumneavoastra protejate, oferind un control total asupra securitatii.

Interfoane

Cresteti securitatea comunicatiilor si stiti in timp real cine doreste sa intre in locuinta sau sediul firmei.

Automatizari porti

Controlati accesul vehiculelor sau accesul pietonal cu solutii moderne de automatizare a portilor.

Alarme imobil

Avertizeaza la timp orice tentative de intruziune si ofera sentimentul de siguranta de care aveti nevoie.

Analiza de risc la securitate fizica

Cu FIPS, veti avea siguranta ca deciziile privind securitatea sunt luate pe baza unei analize aprofundate, astfel incat sa va puteti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru dumneavoastra.

Aflati detalii despre fiecare dintre serviciile noastre, accesand pagina dedicata.

Opinii ale clientilor nostri:

Am ales sa lucram cu FIPS Prest SRL datorita ofertei firmei care este foarte competitiva. Relatia de colaborare a inceput cu aproximativ 5 ani in urma. Aceasta colaborare a continuat datorita faptului ca am intalnit la echipa FIPS profesionalism, flexibilitate si servicii de calitate. Prin urmare recomand cu caldura firma FIPS Prest pentru furnizarea serviciilor de sercuritate.”

Rodica Barascau
Service Delivery Manager – Unilever

Contacteaza-ne acum

Nume

Email

Subiect

Mesaj

captcha